Panorama Luana Spread

Fatale liefde binnen de Mocro Maffia

Luana Luz Xavier (34) was eind vorig jaar het eerste vrouwelijke slachtoffer in de Amsterdamse onderwereldoorlog. Wie was zij en waarom moest zij dood? En waarom liet haar vriend, topcrimineel ‘Ziggy’, niks van zich horen? In Panorama lees je het onthullende verhaal van Wouter Laumans en mij.

‘Halfverwege november stoppen de telefoontjes uit Madrid opeens. Het blijft dagenlang stil. Luana wordt ongerust. Ze probeert van alles om Ziggy te bereiken, maar het lukt haar niet. Na twee weken is ze het zat en besluit ze in haar eentje af te reizen naar de Spaanse hoofdstad. Ze gaat naar het hotel waar Ziggy zou moeten verblijven. In zijn kamer vindt ze meer vragen dan antwoorden. Alles ligt er nog. Zijn paspoort, portemonnee, al zijn kleren… Zelfs zijn telefoon. Nu is ze heel bezorgd. Na een paar dagen keert ze zonder resultaat terug in Amstelveen.’

Klik hier om het verhaal op Blendle te lezen.

Panorama Luana Cover

Category : Panorama