‘Mocro Maffia slaat toe’

Mocro Maffia heeft – op basis van de verschillende lijstjes – een mooie eerste week achter de rug. In de bestsellerlijst van CPNB kwam hij vandaag binnen op nummer 19. Gek genoeg staat hij – in tegenstelling tot de bijbel – niet in de non-fictie top 10, maar wel op nummer 2 in de lijst met best verkochte thrillers. Hieronder de uitleg van Hebban.nl:

Hoewel niet een misdaadroman in de ware zin des woords, is Mocro Maffia van de journalisten Wouter Lamans en Marijn Schrijver deze week toch in de lijst met bestverkochte thrillers opgenomen. Want dit verhaal van binnenuit over de jongste generatie zware criminelen is spannend genoeg.

Een ander mooi lijstje, is dat van de AKO. Daar stond Mocro Maffia eerder deze week al op nummer 3 in ‘De top 10 best verkochte Nederlandse literatuur’. Bij een aardig aantal AKO’s was het boek al snel uitverkocht.

Ako top 10

Ako uitverkocht

Category : Mocro Maffia
Tags :